Wie is psychis? Behandeling Problemen Psychologisch onderzoek Contact
De behandelaren
Nielske van de Zedde
Visie
De Praktijk
Routebeschrijving
Psychis
De praktijk

Psychis is gelegen in Zutphen aan de rand van het winkelgebied op de Rijkenhage. Het pand kijkt uit op de Berkel en oude stadsmuur, komt uit 1910 en is volledig gerenoveerd in 2002 volgens beschermd stadgezicht.

Binnen in de praktijk wil Nielske haar cliŽnten een warm welkom heten en graag een gevoel van vertrouwen en zekerheid overbrengen. Zij vindt het van belang dat haar cliŽnten zich op hun gemak voelen, zodat ze zich vrij voelen om zaken te bespreken die van belang voor hen zijn.

De praktijk is goed bereikbaar op 5 minuten lopen vanaf het station. Met de rug naar het station loop je de (winkel)straat in richting binnenstad (Stationsstraat). Op de T-splitsing sla je met de bocht mee linksaf (de Overwelving). Deze weg vervolgen, waarna je, vlak na het einde van de voetgangersgebied van het centrum, de Rijkenhage oploopt. Vervolgens bevindt zich aan de rechterhand de praktijk.

Tevens is er betaalde parkeergelegenheid voor de deur. Op 300 meter afstand van de praktijk is er een goedkopere (en minder drukke) parkeergelegenheid te vinden met een dagkaart voor Ä 7,80. Voor de beschrijving van deze parkeergelegenheid, zie de algemene routebeschrijving.

Psychis  Praktijk voor psychologie, psychotherapie en psychodiagnostiek