Wie is psychis? Behandeling Problemen Psychologisch onderzoek Contact
Wat kan je verwachten?
Soorten behandeling
Een intake, hoe gaat dat?
Handige links
Vergoedingen
Aanmelding
Psychis
Vergoedingen

Psychotherapeutische behandeling wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Psychis declareert de kosten voor psychotherapie rechtstreeks.

De praktijk heeft voor 2017 en 2018 contracten met alle zorgverzekeraars: DSW, Menzis, Anderzorg, Azivo, VGZ, IZZ, INZA, Bewuzt, Zekur, Univé, Ditzo, Salland, PNO, Nedasco, ENO, ASR, ONVZ, VVAA, Salland, IAK, BeterDichtbij, Caresco, Aevitae, Hollandzorg, Energiek, Amersfoortse, Zorg&Zekerheid, CZ, OHRA, Delta Lloyd, OWM, Zilveren Kruis, OZF, Achmea, Nedasco, Pro Life, Turien&Co, FBTO, Interpolis, Avero Achmea, De Friesland

Voor behandelingen die gestart zijn in 2017 en 2018 is het wettelijk eigen risico van €385,- van toepassing. Het kan zijn, dat je een aanvullend eigen risico voor je zorgverzekering hebt afgesloten, waardoor de zorgverzekeraar ook dat eigen risico in rekening brengt. Voor informatie over het eigen risico zie hier: Rijksoverheid

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van een zorgverzekeraar heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig voor Specialistische GGZ.

Zorgverzekeraars hebben besloten "no show" niet langer te vergoeden. Wanneer je voor een afspraak verhinderd bent, dien je deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen. Zo niet, dan ontvang je een rekening van € 47,50 vanuit de praktijk.

Het is binnen Psychis mogelijk je behandeling zelf te betalen. De kosten hiervoor zijn € 95,- per sessie van 45 minuten.

Vanaf 2013 wordt partner-relatietherapie niet langer vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten hiervoor bedragen € 190,- per sessie van 1,5 uur.

Psychis  Praktijk voor psychologie, psychotherapie en psychodiagnostiek